Barack, Michelle şi fiicele lor, foarte eleganţi la întâlnirea cu Papa

23 septembrie 2015   News

De câte ori apare familia prezidenţială americană împreună, ne aşteptăm la o paradă stilistică din partea părţii feminine a clanului.

Iar la întâlnirea de ieri cu Papa Francisc, sosit în America pentru o vizită extinsă Washington, New York şi Philadelphia, Michelle şi adolescentele Malia şi Sasha au adoptat nişte ţinute şic, dar îndeajuns de decente pentru o întâlnire cu un suvera n pontif.

Ceie patru l-au aşteptat de Papa de origine argentiniană la baza aeriană Joint Base Andrews, de lângă Washington, după ce acesta s-a întors din vizita sa din Cuba.

Ai mult, Malia şi Sasha s-au învoit de la şcoală pentru această mare întâlnire cu liderul catolic în vârstă de 78 de ani. Ca de obicei, cea care a ieşit în evidenţă a fost Malia, adolescenta în vârstă de 17 ani transformându-se sub ochii noştri într-o femeie foarte frumoasă.

Sora sa mai mică cu doi ani, Sasha, a abordat acelaşi stil precum Malia, în timp ce mama Michelle a purtat o rochie cu design retro, la care a asortat nişte pantofi argintii foarte cool.

Foto: Getty Images

Mai multe