Barack Obama a cerut-o în căsătorie de două ori pe femeia aceasta, înainte s-o întâlnească pe Michelle

4 mai 2017   News

Odată cu lansarea pe piaţă a cărţii ”Rising Star: The Making of Barack Obama”, scrisă de David Garrow, au ieşit la iveală tot soiul de detalii picante din viaţa fostului preşedinte american.

Barack a cerut în căsătorie o altă femeie înainte s-o întâlnească pe Michelle

În prezent, Barack şi Michelle au o căsnicie fericită de peste 25 de ani, însă puţini ştiu că înainte ca de Michelle a existat o altă femeie importantă în viaţa fostului preşedinte american. Potrivit cărţii lui David Garrow, Barack a fost îndrăgostit de o femeie pe nume Sheila Miyoshi Jager, pe care a ajuns şi s-o ceară în căsătorie de două ori.

Culmea e că femeia în cauză, pe care a cunoscut-o prin anii `80, i-a refuzat ambele cereri în căsătorie ale lui Barack, deşi aveau o relaţie amoroasă. Motivul? Părinţii ei s-au opus căsniciei lor, pe motiv că fiica lor e mult prea tânără pentru căsnicie. Şi deşi cei doi şi-au continuat relaţia şi după aceste cereri eşuate în căsătorie, ulterior, Barack s-a ”trezit prins între femeia pe care o iubea şi destinul pe care avea să-l împlinească”.

Obama a urmat cursurile Facultăţii de Drept de la Harvard în 1988, iar relaţia lor a ajuns la sfârşit. Acesta ar fi mai cerut-o încă o dată în căsătorie, înainte să plece la studii, însă Sheila l-a refuzat, din nou, pe când era într-o călătorie de studii în Seoul.

Ea e femeia pe care Barack a cerut-o în căsătorie de două ori

În prezent, Sheila este o profesoară, ţinând cursuri la Colegiul Oberlin şi are numai cuvinte de laudă faţă de cel care a cerut-o în căsătorie acum aproape 30 de ani.

Barack Obama şi familia lui, în 2004

Cât despre Michelle, aceasta a apărut în peisaj chiar în primul an de facultate al lui Barack, ambii urmând Facultatea de Drept de la Harvard.

Aprilie 2015.

foto: getty / tmz

Mai multe