Barbara Walters, operată pe cord

11 mai 2010   News

Gazda emisiunii „The View‟, legendara jurnalistă de televiziune Barbara Walters, a anunţat că e nevoită să lipsească o perioadă de pe micile ecrane, pentru că urmează să se opereze la inimă. Deşi a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, Barbara Jill Walters e una dintre cele mai constante prezenţe din audiovizualul american de 50 de ani încoace. În timpul emisiunii de ieri, ea a dezvăluit publicului motivul pentru care a anunţat că va lua o pauză de ecran. Se pare că starul de televiziune are mare nevoie de-o intervenţie la nivelul valvei inimii, iar medicii au avertizat-o că nu mai e timp de pierdut.

Gazda emisiunii „The View‟, legendara jurnalistă de televiziune Barbara Walters, a anunţat că e nevoită să lipsească o perioadă de pe micile ecrane, pentru că urmează să se opereze la inimă.

Deşi a ajuns la venerabila vârstă de 80 de ani, Barbara Jill Walters e una dintre cele mai constante prezenţe din audiovizualul american de 50 de ani încoace. În timpul emisiunii de ieri, ea a dezvăluit publicului motivul pentru care a anunţat că va lua o pauză de ecran. Se pare că starul de televiziune are mare nevoie de-o intervenţie la nivelul valvei inimii, iar medicii au avertizat-o că nu mai e timp de pierdut.

Cu calmul ei specific, prezentatoarea a declarat că „m-am gândit că nu e bine să vorbesc mai din vreme despre acest lucru‟. Prezentă în platou, actriţa Woopi Goldberg a întrebat-o dacă îi este teamă de operaţie. „Numai tu puteai pune o asemenea întrebare‟, i-a replicat Barbara. „Nu cred că sunt speriată, mai curând mă bucur că se va termina cu chinul ăsta şi că voi rezolva problema‟, a continuat Walters, referindu-se la emoţiile prin care a trecut în ultimele luni.

Recuperarea postoperatorie nu va fi simplă, dar încăpăţânată şi devotată muncii cum o ştim, Barbara vrea să se reîntoarcă în televiziune în septembrie.

Urmăreşte aici anunţul pe care l-a făcut în timpul emisiunii:

Foto: EPA

Mai multe