Barbra Streisand a ajuns la 77 de ani. De ce nu a vrut să-şi opereze niciodată nasul?

25 aprilie 2019   News

Este cântăreaţă, autoare, actriţă, regizoare şi producătoare de film americană, premiată cu 2 Oscaruri, 8 trofee Grammy, 5 trofee Emmy, 1 Glob de Aur şi lista poate continua. Un lucru este cert: este una dintre cele mai faimoase şi iubite artiste de peste Ocean, iar ieri a fost ziua ei.

Barbra Streisand a împlinit ieri 77 de ani şi i-a sărbătorit departe de lumina reflectoarelor, în reşedinţa ei din Malibu, aşa cum a făcut-o în ultimii ani. Actriţa are apariţii din ce în ce mai rare şi, la un moment dat, s-a zvonit că suferă de demenţă, mai ales că a decis să-şi cloneze preaiubitul patruped. Ei bine, ultima parte este adevărată, Barbra a dorit să-i păstreze în viaţă sufletul Samanthei, căţeluşa ei, aşa că a clonat-o. Chiar şi aşa, reprezentanţii actriţei au dat asigurări că starea de sănătate a actriţei este OK, şi că zvonurile privitoare la o demenţă incipientă ar fi false.

A şocat cu declaraţia despre Michael Jackson

Acum nu mult timp, Barbra făcea o declaraţie publică care şoca o lume întreagă. Aceasta a validat ipoteza ca MJ să fi fost un deviat sexual, găsindu-i cumva o justificare. ”Nevoile lui sexuale erau nevoile lui sexuale, venite din ce fel de copilărie a avut ori ce ADN a avut”, a fost declaraţia actriţei, care, evident, a stârnit nenumărate critici.

Şi-a pierdut virginitatea la 18 ani cu un coleg de breaslă

Chiar şi-n tinereţe era un spirit liber, care nu se temea să-şi urmeze simţirile. Barbra şi-a început viaţa sexuală, la 18 ani, cu primul ei iubit, actorul Barre Dennen, care pe atunci avea 22 de ani. Potrivit declaraţiilor lui, într-o noapte au ”rulat câteva joint-uri de marijuana” şi a învăţat-o pe ”Barbra să fumuze”. În aceeaşi noapte, Barbra şi-a pierdut virginitatea cu acesta. Dar n-a trecut mult timp până când aceasta a aflat că iubitul ei este bisexual şi a devenit extrem de geloasă. Asta a dus şi la despărţirea lor.

S-a căsătorit cu un bărbat care o împlinea sexual, dar a sfârşit prin a-i fi infidelă

În 1962, a întâlnit iubirea în actorul Elliott Gould, care o descria pe Barbra ca fiind ”o ciudată fantastică”. Tensiunea lor sexuală scandaloasă era mai mult decât vizibilă în show-ul de pe Broadway în care apăreau, iar în cele din urmă cei doi s-au şi căsătorit. Numai că, în anul respectiv, Barbra avea să devină cel bine vândută voce feminină. Lucrul acesta l-a umbrit pe soţul ei, care a devenit din ce în ce mai gelos pe succesul ei. Sătulă să mai lupte pentru mariajul ei, Barbra a început o aventură cu Sydney Chaplin, fiul legendarului Charlie Chaplin, care l-a rândul lui era căsătorit. Idila a ajuns la sfârşit la un moment dat, dar nu înainte ca cei doi să divorţeze de partenerii lor.

N-a vrut să-şi facă rinoplastie

Deşi a primit nenumărate critici în legătură cu aspectul ei fizic şi chiar şi ea era conştientă de mărimea nasului ei, Barbra a decis să nu-şi facă niciodată o rinoplastie. Iată ce spune celebra cântăreaţă într-un interviu din 1985: „La început, nu am avut bani pentru a-mi opera nasul şi, de fapt, chiar dacă i-aş fi avut, nu i-aş fi dat pe aşa ceva. Adevăratul motiv este că nu am încredere în doctori că ar putea să-mi facă nasul perfect. Şi, apoi, nasul meu face parte din faţa mea şi asta, ei bine, nu vreau s-o schimb”.

Mai multe