Bătălie pe rămăşiţele lui Marlon Brando

9 august 2010   News

Un adevărat război s-a declanşat la Hollywood din cauza cenuşii actorului, care a fost luată de o fostă iubită de-a fiului starului. Cenuşa lui Marlon Brando este în prezent în posesia Donnei Lopez Geon, care a avut o relaţie amoroasă

Un adevărat război s-a declanşat la Hollywood din cauza cenuşii actorului, care a fost luată de o fostă iubită de-a fiului starului.

Cenuşa lui Marlon Brando este în prezent în posesia Donnei Lopez Geon, care a avut o relaţie amoroasă Un adevărat război s-a declanşat la Hollywood din cauza cenuşii actorului, care a fost luată de o fostă iubită de-a fiului starului. Cenuşa lui Marlon Brando este în prezent în posesia Donnei Lopez Geon, care a avut o relaţie amoroasă cu fiul actorului, Christian Brando, până când acesta a decedat, în 2008. După moartea lui, Donna a intrat în posesia unor lucruri care aparţineau lui Christian, printre care şi „o bucată din rămăşiţele incinerate ale lui Marlon Brando”. Acum, mama lui Christian, Anna Kashfi – care a divorţat de actor în 1959 - , îşi doreşte cu ardoare ca rămăşiţele fostului ei soţ să ajungă la familie. Doar că Donna se încăpăţânează şi nu vrea să renunţe la cenuşă.

Mai multe