Bebe Cotimanis, declaraţii după plecarea de la Pro TV: "Contractele au devenit mai subţiri"

27 octombrie 2020   News

Bebe Cotimanis a făcut dezvăluiri despre plecarea sa de la Pro TV. De 25 de ani lucra în acelaşi trust, dar iată că din această toamnă vocea lui o vom auzi la Prima TV. De ce această schimbare? 

Actorul Bebe Cotimanis este “vocea” de la Prima TV din 5 octombrie. Într-un interviu pentru paginademedia.ro, consacratul actor a dezvăluit care au fost motivele care l-au determinat să ia această decizie. Se pare că este vorba de factorul economic. 

“Plecarea s-a produs din motive economice. Contractele au devenit mai subţiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e muncă mea şi o respect. Au încercat să mă ţină, dar la un preţ mai mic”, a spus actorul pentru paginademedia.ro. 

Se pare că în interiorul trustului au fost luate decizii, salariul lui fusese micşorat. El nu a acceptat şi aşa s-a îndreptat către alt post de televiziune. 

Bebe Cotimanis mai poate fi auzit şi la televiziunile sportive ale grupului Clever – Look Sport, Look Sport 2, Look Sport 3, Look 4K. Bebe Cotimanis a fost “vocea” PRO TV timp de 25 de ani, încă de la lansarea postului. 

Bebe Cotimanis, îndrăgostit ca un adolescent de iubita sa, actriţa Iulia Dumitru: "Ne completam şi ne-am regăsit atât de profund şi de puternic"

Bebe Cotimanis, la 65 de ani, trăieşte o intensă poveste de dragoste. Unii îl invidiază, nici la 18 ani sau la 20 n-au iubit aşa intens ca actorul. De aproximativ 3 ani este într-o relaţie cu Iulia Dumitru, fac echipă şi pe scenă, dar şi acasă. Bebe Cotimanis a fost căsătorit timp de 17 ani,cu Florina Mărcuţă, cunoscut make-up artist, însă au divorţat în anul 2018. Se pare că au apărut diverse discuţii şi neînţelegeri între cei doi, aşa că au luat decizia: separarea definitivă. Actorul nu a stat mult pe gânduri şi şi-a refăcut viaţa alături de colega lui, de actriţa Iulia Dumitru.

Foto: Facebook

Mai multe