Beizadele la Hollywood

13 iulie 2011   News

Vedetele sunt în pericol! Propriile lor odrasle sunt cele care le pot răsturna de pe piedestal, după ce paparazzi au început să fie din ce în ce mai interesaţi de ele

Vedetele sunt în pericol! Propriile lor odrasle sunt cele care le pot răsturna de pe piedestal, după ce paparazzi au început să fie din ce în ce mai interesaţi de ele. Iată-i pe cei mai fotografiaţi puşti din Cetatea Filmului!

Patrick Schwarzenegger

Patrick Schwarzenegger (18) este cel mai mediatizat dintre copiii fostului guvernator al Californiei. Şi observăm că puştiul este chiar o variantă îmbunătăţită a tatălui său. Băiatul nu este numai bine făcut, cum este Arnold, ci şi deosebit de atrăgător, calitate moştenită, credem noi, din partea mamei sale, o Kennedy.

Kaia Crawford

Fetiţa în vârstă de 10 ani a fostului supermodel Cindy Crawford creşte frumos. Nici nu se putea altfel, având în vedere că ambii ei părinţi au fost manechini. Şi, după cum putem observa, şi mezina familiei are alura potrivită pentru această meserie. O nouă Cindy oare?

Ava Witherspoon

Adolescenta de 12 ani pare o copie a frumoasei ei mame, Reese. Cu un avantaj: puştoaica dă semne c-o va depăşi pe miniona actriţă în înălţime. Să fie silueta ei zveltă moştenire de la tatăl ei, Ryan Phillippe?

Connor Cruise

Tânărul de culoare, în vârstă de 16 ani, este unul dintre cei doi copii adoptaţi ai cuplului Tom Cruise-Nicole Kidman. Băiatul are tot ce-i trebuie pentru o carieră în actorie: un tată influent şi-un look atrăgător. Vom vedea dacă e de ajuns.

Rumer Willis

La 22 de ani, fata cea mare a foştilor soţi Demi Moore şi Bruce Willis este o actriţă cu ceva experienţă la Hollywood. Şi pare să-i meargă din ce în ce mai bine. Încă n-am reuşit însă să ne dăm seama cu cine seamănă mai mult: cu mama sau cu tata.

Foto: Northfoto

Mai multe