Bella Hadid s-a pozat goală, cu căţelul în braţe. Ipostaza sexy în care şi-a prezentat patrupedul

1 februarie 2018   News

După ce a pozat nud alături de sora sa, Gigi Hadid, pe coperta noului număr al revistei Vogue, şi a fost acuzată că a abuzat de Photoshop, acum Bella Hadid le-a demonstrat fanilor că ea arată bine în orice ipostază, chiar şi atunci când este surprinsă în câteva fotografii în cabina de probă.

Modelul în vârstă de 21 de ani şi-a luat un nou căţel şi cum credeţi că l-a prezentat fanilor de pe Instagram? Într-o ipostază nud. Bruneta a împărtăşit cu internauţii prima fotografie cu adorabilul său căţel, fiind surprinsă aproape dezbrăcată. Fără sutien şi purtând doar o pereche de bikini minusculi, culoarea pielii, Bella îşi ţinea căţelul în braţe în timp ce trupul său se reflecta în oglindă. Aflată în cabina de probă a unui magazin, Bella a fost fotografiată de o prietenă.

Arată formidabil în lenjerie intimă.

Puţin probabil ca punctul de interes din fotografie  să fi fost căţelul, căci fanii şi-au îndreptat privirile mai mult spre posteriorul bombat al modelului. Bella arată incredibil de bine şi în toamna anului trecut a defilat pe podiumul de la Shanghai în prezentarea celei mai noi colecţii de lenjerie intimă de la Victoria’s Secret. Cu doar câteva zile în urmă, ea s-a fotografiat în lenjerie intimă şi a împărtăşit fotografia cu prietenii virtuali.

Foto: Instagram

Mai multe