Bella Thorne a dezvăluit că a fost molestată

12 decembrie 2017   News

Comportamentul scandalos din ultima vreme a actriţei a ridicat multe semne de întrebare. Petrecerile până dimineaţa, tatuajele, piercingurile şi scandalurile sexuale sunt la ordinea zilei pentru fosta vedetă Disney.

Fotografia care a stârnit controverse

O fotografie îndrăzneaţă, postată de actriţă, pe Twitter, a născut diverse controverse. În imaginea respectivă, Thorne apare fără sutien, fiind îmbrăcată cu un sacou mov, descheiat, ceea ce i-a făcut pe internauţi să se întrebe când are de gând să înceteze cu indecenţa în spaţiu public. Unul dintre ei, însă, şi-a făcut curaj şi-a întrebat-o ce se întâmplă cu ea, dacă nu cumva a fost molestată. ”Ce i-a făcut Disney acestei fete? Cred că a fost molestată”, a fost comentariul fanului.

Culmea e că actriţa chiar i-a răspuns, făcând astfel o declaraţie publică: ”Da, am fost. Deci, nu, nu e Disney de vină. Lumea poate fi un loc bolnav câteodată.”, a scris Bella Thorne pe Twitter, în urmă cu câteva zile. Bella n-a precizat, însă, cine a molestat-o sau când s-a întâmplat evenimentul nefericit.

foto: arhivă

Mai multe