Ben Affleck a ieşit de la dezalcoolizare? Iată ce schimbat e!

6 septembrie 2018   News

Pe 22 august, Jennifer Garner îşi interna fostul soţ şi, totodată, tatăl copiilor într-o clinică de reabilitare. Pe atunci, Ben Affleck era într-o stare jalnică, căzând din nou în patima băuturii. Cum arată acum, la două săptămâni distanţă?

Ben Affleck, acum două săptămâni, condus de Garner la o clinică de dezalcoolizare

Ben Affleck (46) a fost zărit de paparazzi întorcându-se în cartierul rezidenţial din Los Angeles, acolo unde locuieşte încă de când s-a separat de Jennifer Garner. Starul din ”Batman” a fost văzut pentru prima dată după internarea de două săptămâni într-o celebră clinică de reabilitare.

Cum arată actorul? Slăbit şi ceva mai sănătos, însă vizibil răvăşit şi obosit! Se pare că acesta nu a încheiat socotelile cu respectiva clinică de reabilitare, ci are de gând să facă un du-te-vino până ce-şi va pune ordine în viaţă.

Ben Affleck, după două săptămâni în clinica de reabilitare

Culmea e că la reşedinţa din Los Angeles nu-l aştepta fosta soţie, aşa cum mulţi s-au aşteptat, dată fiind grijă vizavi de el, ci fosta iubită. Tinerica cu care a băut până şi-a pierdut minţile. Paparazzi insistă că maşina parcată în faţa reşedinţei actorului îi aparţine modelului Shauna Sexton (22), cu care Ben şi-a făcut veacul după despărţirea de Lindsay Shookus.

Mai multe