Ben Affleck, aproape de nerecunoscut, la 51 de ani: ”A întinerit cu 10 ani!” Ce a pățit actorul

25 martie 2024   News

Ce măsură drastică a luat actorul din ”Air”. Greu de crezut că a făcut asta, după ce ani de zile a afișat un look de macho.

Starul în vârstă de 51 de ani a decis că e vremea unei schimbări majore și s-a afișat în urmă cu două weekenduri cu un chip neted, așa cum nu ni l-a mai arătat de ani buni. Da, vă vine sau nu să credeți, fetelor, dar da! Ben Affleck și-a dat jos barba.

Imaginile cu el s-au viralizat, iar concluzia este generală: actorul din ”Pearl Harbour” pare cu zece ani mai tânăr! De aceeași reacție s-a bucurat și actorul Russel Crowe, în urmă cu câteva săptămâni, când l-a fel, a uimit cu un aspect îngrijit și fără barbă.

Este acesta noul curent al bărbaților sexy de la Hollywood? După ce ani în șir au purtat barba cu mândrie, oare e semnalul discret că vor reîncepe să folosească lama de ras?

Rămâne de văzut. Cert este că în cazul lui Ben Affleck, lui Jennifer Lopez îi place la nebunie. Diva s-a afișat lângă soț radioasă și încântată de ce vede. Nici măcar pana la automobil pe care au făcut-o în weekend nu a reușit să le schimbe dispoziția.

Cei doi celebri soți au mers cu puștiul cel mic al lui Ben Affleck la meci înainte. Aici și-a făcut actorul debutul noului său look. Cei trei au avut locuri de excepție, chiar în primul rând, la meciul Golden State Warriors cu Los Angeles Lakers de la Crypto.com. Meciul s-a desfășurat pe 16 martie la Los Angeles, însă imaginile au fost recent publicate.

Apoi, cuplul a ieșit în oraș, iar Ben Affleck s-a mândrit cu noua sa mașină spectaculoasă. De notat că și aici a făcut o schimbare majoră. Fan Mercedes până acum, actorul și-a luat mai nou BMW. Este un spectaculos bolid i7, care le-a făcut figura! I-a lăsat în pană. Degeaba au căutat soluții, noua generație de mașini nu mai are roată de rezervă. Așadar au apelat la serviciul de tractări, însă imaginile sunt adorabile!

Foto: Getty Images & Profimedia

Mai multe