Ben Affleck, disperat că-şi pierde averea!

14 iunie 2016   News

Apropiaţii actorului spun că acesta nu-şi permite să divorţeze, de aceea face tot ce poate pentru a se împăca cu Jennifer Garner

Ben Affleck vrea să-şi păstreze familia, dar şi banii

Affleck are o avere de 75 de milioane de dolari - şi având în vedere că din mariajul cu Jennifer Garner are trei copii (Violet, Seraphina şi Samuel), un divorţ l-ar ruina de-a binelea. Ben ştie asta şi se teme îngrozitor. De aceea a şi fost şocat atunci când Jennifer a cerut divorţul. Recentul zvon că Jennifer ar fi însărcinată cu al patrulea copil a fost unul fals - dar este limpede că divorţul celor doi trenează şi în absenţa sarcinii.

Şi dacă stăm să ne gândim că a trecut aproape un an de când cei doi şi-au anunţat divorţul, iar la tribunalul din Los Angeles tot nu sunt de găsit actele lor de divorţ... E limpede că nu s-a făcut nici acum un pas oficial în acest sens, iar Ben trage de timp şi încearcă din răsputeri s-o facă pe Jennifer să se răzgândească. "Ben se gândeşte că va rămâne falit dacă divorţează. Singura lui soluţie e să se împace cu Garner. Dar nu e numai asta... Lui Ben îi pasă de bani, dar ţine foarte mult şi la familia lui", comentează un prieten.

Foto: arhiva

Mai multe