Ben Affleck şi Jennifer Garner aşteaptă al treilea copil

23 august 2011   News

De data asta suspiciunile s-au adeverit! Actriţa care dădea din nou de bănuit că ar fi însărcinată confirmă, prin purtătorul ei de cuvânt, că va deveni mamă pentru a treia oară. S-a vehiculat de mule ori până acum „vestea”

De data asta suspiciunile s-au adeverit! Actriţa care dădea din nou de bănuit că ar fi însărcinată confirmă, prin purtătorul ei de cuvânt, că va deveni mamă pentru a treia oară.

S-a vehiculat de mule ori până acum „vestea” că Jennifer ar fi fost gravidă datorită hainelor largi pe care le-a purtat la un moment dat sau unghiului inestetic din care s-a făcut fotografia respectivă şi din care reieşea că vedeta avea un abdoment proeminent. Însă de data aceasta zvonurile s-au dovedit a fi adevărate! Reprezentanţii cuplului de actori susţin că celebra pereche „este extrem de încântată” că îşi vor extinde familia. Ben (39) şi Jennifer (39) s-au căsătorit în 2009 şi au deja doi copii, pe Violet (5) şi pe Seraphina Rose Elizabeth (2). Alte amănunte despre sarcina vedetei nu au fost încă dezvăluite.

Mai multe