Ben Affleck şi Jennifer Garner sunt din nou fericiţi

28 martie 2017   News

După ce Ben Affleck a recunoscut public că este alcoolic şi că se tratează pentru a scăpa de această dependenţă, pare că lucrurile în mariajul său cu Jennifer Garner s-au mai liniştit. Cuplul se despărţise în 2015 din cauza problemelor actorului cu alcoolul, dar şi pe fondul unei presupuse relaţii a acestuia cu bona copiilor lui. Cu toate acestea, Ben şi Jennifer trăiau sub acelaşi acoperiş, împreună cu cei trei copii ai lor - Violet, Seraphina şi Samuel.

Ben şi Jennifer par fericiţi împreună.

Pare că soarele a ieşit din nou pe strada lui Garner şi a lui Affleck, căci cei doi au fost fotografiaţi împreună, după foarte mult timp. Vedetele au fost surprinse cu zâmbetul pe buze şi foarte fericite, în timp ce ieşeau dintr-o biserică din Brentwood, California, acompaniaţi de cei trei copii, duminică dimineaţa.

Din nou o familie unită.

Dupa ce a petrecut o săptămână în Georgia pentru a filma noua sa producţie "Simon vs. The Homo Sapiens Agenda", Garner, 44 de ani, s-a bucurat de ceva timp de calitate alături de Affleck, 44, şi copiii lor, Violet, 11, Serafina, 8, şi Sam, 5 ani. Actriţa a fost surprinsă în timp ce râdea copios alături de soţul său, de care s-a despărţit de mai bine de doi, dar de care încă nu a divorţat.

Între timp, Affleck a mers pe o ţinută casual, aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme, cu o jachetă bleumarin timp bomber, un tricou albastru cu desene, jeans şi pantofi sport. Vedem acum un altfel de Ben, mult mai radiant, mai fericit şi mai încrezător, dacă facem o comparaţie cu ipostazele în care actorul a apărut la început de an, când încă era în curs de reabilitare, alături de o specialistă în nutriţie care îl ghida.

Ben alături de nutriţionita care îl ajută în cura de dezintoxicare.

Foto: Splash, Arhiva OK!

Mai multe