Ben Affleck, strâns cu ușa. Actorul se simte încolțit, după cele mai recente declarații ale lui J Lo

11 octombrie 2024   News

Frumoasa Jennifer Lopez are un stil inconfundabil. Când trece printr-un episod delicat, preferă să fie cât mai retrasă. După ce integrează experiența, e doritoare și deschisă să vorbească despre ea.

Este și cazul fracturii dintre ea și Ben Affleck, încă soțul său, dar nu pentru mult timp. Diva a depus cererea de divorț și a admis că a trăit odată cu această deziluzie sentimentală poate cea mai grea perioadă a vieții.

Însă nici cea mai grea perioadă nu o pune la pământ. Căci a venit cu învățăminte noi și le-a dezvăluit în publicația ”Interview”. Jennifer Lopez a mărturisit că în tot acest tumult a înțeles că nu are nevoie de un bărbat să o valideze. A trăit intens durerea și ”a lucrat cu ea însăși”. A făcut ce face orice om înțelept: extrage învățămintele din urma unei experiențe.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-ar fi despărțit în urmă cu șase luni, dar starul din Gone Girl simte că nu se mai termină discuțiile legate de despărțirea lor.

Lopez, în vârstă de 55 de ani, a rupt în cele din urmă tăcerea cu privire la uniunea lor eșuată săptămâna aceasta, descriindu-și durerea de inimă drept „tristă” și „înfricoșătoare” într-o mărturisire deschisă pentru revista Interview.

Potrivit surselor Daily Mail, Ben Affleck nu știa ce i se pregătește.

Actorul, în vârstă de 52 de ani, nu știa că J Lo avea de gând să vorbească.

„Ben știe că va vorbi în continuu despre despărțire, să nu uităm că a scos albume și documentare care au la bază cele două relații ale lor.”, mărturisește sursa pentru publicația amintită.

Cumva, Ben se simte strâns cu ușa. Vede deschiderea ei recentă ca pe o ușă prin care va lăsa sa iasă toate nemulțumirile ei. Iar apropiații actorului știu că exact acest lucru îl irită pe star.

”Sigur că el ar prefera ca ea să nu mai vorbească atât despre trecut, însă știe sigur că exact asta se va întâmpla.”

Ben Affleck pare că se pregătește să audă toate grozăviile ce crede el că vor urma. Însă cine știe, poate diva îi va face o surpriză.

Foto: Profimedia

Mai multe