Ben Affleck, un tătic super cool și super fit! În ce ipostaze inedite a fost surprins actorul

26 septembrie 2022   News

Ben Affleck a avut un weekend încărcat. Ce a făcut actorul cu copiii. Sunt o mare familie acum, iar el este prezent, atât pentru copiii lui J Lo, cât și pentru ai lui.

Dacă vineri a fost o zi foarte aglomerată și actorul a întârziat să-și ia fiul de la școală, weekendul a fost rezervat relaxării și activităților de familie.

Actorul a fost surprins în timp ce alerga spre școala lui Samuel, căci a întârziat. Vedem că este într-o formă foarte bună, căci a făcut un adevărat sprint pe străduțe, ca să fenteze traficul.

Și-a luat fiul și a avut chef chiar să glumească în spaniolă cu un bătrânel.

Când este alături de micuțul său, Ben se simte foarte bine, e tot numai un zâmbet, iar băiețelul i-a povestit de zor diverse întâmplări de peste zi.

Este freamăt mare în această familie cu 5 copii și deja au început și pregătirile de Halloween, sărbătoare în care se implică toți.

Sâmbătă, actorul le-a însoțit pe două dintre domnișoarele familiei extinse la cumpărături. Cu o ținută foarte tinerească, lui Ben i-au venit de minune pantofii sport Nike, tricoul alb și cămașa navy. El le-a însoțit pe Emme, Seraphina și o prietenă comună la shopping de ținute înspăimântătoare, pentru Halloween.

Cu siguranță tăticul amuzant Ben nu s-a limitat doar la a fi șofer de weekend, căci se vede cât de bine se înțeleg. Fetele și actorul au fost surprinși în timp ce ieșeau în mare vervă de la magazin.

Foto: Profimedia

Mai multe