S-a întors acasă soția rătăcitoare. Lui Ben Affleck i-a revenit zâmbetul și a trecut la volanul mașinii lui Jennifer Lopez

8 august 2022   News

Cum a revenit J Lo în America, cum starea actorului este vizibil îmbunătățită. Chiar dacă ghinioanele se țin lanț după el.

Nu putem să nu remarcăm că Ben Affleck trece printr-o perioadă stresantă, actorul a slăbit considerabil, însă departe de Jennifer, era în plus trist și îngândurat.

Acum, că ea a revenit din călătoria prelungită în Capri, Ben pare puțin mai vesel. Din păcate pentru el, Tesla, mașina lui, la care ținea enorm, are probleme, drept pentru care a fost luată cu platforma, de la domiciliu. Însă nu e tragic, întrucât soția sa i-a înmânat cheile de la al său Rolls Royce, mai ales că ea nu conduce niciodată.

Așadar, Ben a dus-o pe divă la studioul său de repetiții, iar apoi și-a continuat ziua alături de fiul său cel mic, Samuel. Băiatul pare a fi singura persoană care poate fura zâmbete de la Affleck. Cei doi au fost surprinși prin oraș simțindu-se foarte bine și consolidându-și relația tată – fiu. Și au mers și la benzinărie, ca să alimenteze impunătoarea limuzină.

Foto: Profimedia

Mai multe