Beyonce a cântat pentru cel mai bogat om din India. A făcut furori cu sari-ul sexy purtat

10 decembrie 2018   News

În weekend, Beyonce a participat la nunta fiicei celui mai bogat om din India, miliardarul Mukesh Ambani. Ea a făcut un show de zile mari, privat, în Udaipur, în onoarea Ishei Ambani, în vârstă de 27 de ani, care s-a căsătorit cu mogulul Anand Piramal.

Ca orice alt artist, Beyonce se deplasează acolo unde i se cere. Iar în weekend, artista a cântat la nunta fiicei miliardarului Mukesh Ambani. Ea a pus în scenă un spectacol inedit, în cadrul căruia a interpretat hituri precum ”Perfect” ori ”Crazy In Love”.

Pentru această ocazie, Be a îmbrăcat un outfit cu inspiraţie indiană, însă mult mai sexy decât un sari tradiţional. Accesorizat cu bijuterii voluminoase, aurii, artista de 37 de ani a făcut furori cu outfitul ei. Ea a fost îmbrăcată de designerul Abu Jani Sandeep Khosla, iar bijuteriile au fost atent alese de stilistul ei, Marni Senofonte.

        View this post on Instagram                   #Beyonce gives us a glimpse of her magical voice at #IshaAmbani and #AnandPiramal’s pre-wedding event. A post shared by Filmfare (@filmfare) on Dec 9, 2018 at 10:07am PST

View this post on Instagram

#Beyonce gives us a glimpse of her magical voice at #IshaAmbani and #AnandPiramal’s pre-wedding event.

A post shared by Filmfare (@filmfare) on

Mai multe