Beyonce a organizat o petrecere exclusivistă după Premiile Grammy

17 februarie 2017   News

Chiar dacă Beyonce nu a câţtigat cele mai multe premii Grammy duminică seara, ea a luat acasă trofeele pentru cel mai bun album contemporan, "Limonade" şi pentru cel mai bun videoclip, "Formation". Aşa că solista a avut toate motivele din lume pentru a sărbători, mai ales că de curând a anunţat că este gravidă cu gemeni.

Dacă la Premiile Grammy nu am văzut-o pe diva nici pe covorul roşu, dar nici la petrecerea de după ceremonie, singura apariţie, surprinzătoare de altfel, fiind în timpului show-ului său, se pare că artista a dat o petrecere în propriul stil, departe de ochii curioşilor.

Beyonce, 35 de ani, a distribuit recent pe contul său de Instagram câteva poze de la petrecerea restrânsă, acasă, iar rochia albă cu decolteu pe care a purtat-o a atras o mulţime de laude. Ţinuta este creată de Peter Dundas, acelaşi designer care a îmbrăcat-o şi la Grammy, fost director creativ la Roberto Cavalli. Această rochie lungă, albă, cu capă, a arătat fantastic pe Beyonce. Ne place creaţia, mai ales că are câteva detalii aurii care îi dau un aer de preţiozitate. În mod clar, Peter Dundas ştie cum să îmbrace o regină, fie ea chiar şi a muzicii.

Foto: Instagram

Mai multe