Beyonce a slăbit spectaculos. Iată ce siluetă ca trasă prin inel are la cinci luni de la naşterea gemenilor!

24 noiembrie 2017   News

De Ziua Recunoştinţei, Beyonce le-a făcut fanilor internauţi o bucurie şi le-a prezentat câteva obiecte vestimentare din noua ei colecţie, disponibilă deja pe site-ul beyonce.com.

Mai sexy ca oricând!

Cu această ocazie, am admirat-o şi noi pe celebra artistă, care arată din ce în ce mai bine! Deşi au trecut doar cinci luni de la venirea pe lume a gemenilor Sir şi Rumi Carter, cântăreaţa de 36 de ani şi-a recuperat deja silueta de odinioară, afişând un trup sculptat şi o talie de viespe.

Are o siluetă perfectă!

Artista a îmbrăcat, pe rând, două ţinute, una mai sexy ca cealaltă, punându-şi evidenţă silueta perfectă. Unul dintre aceste outfituri era compus dintr-o rochie verde-smarald, care îi lăsa la vedere bustul generos, dar şi picioarele tonifiate şi parcă interminabile, şi o pereche de sandale înalte, nude. Nu putem, aşadar, să nu sesizăm cât de bine arată Queen Be la un timp relativ scurt de când a născut. Cât despre piesele vestimentare comercializate de ea, fanii s-au arătat de-a dreptul încântaţi. Iată fotografiile în care promovează aceste două outfituri!

Mai multe