Beyonce, de nerecunoscut. S-a îngrăşat enorm în ultimul trimestru de sarcină

20 aprilie 2017   News

Este gravidă cu gemeni, s-a îngrăşat vizibil şi încă mai poartă rochii scurte şi mulate, cu decolteu adânc. Beyonce este în ultimul trimestru de sarcină, iar kilogramele în plus par, în ultima vreme, să-i dea bătăi de cap.

Aseară, pe când ieşea dintr-un restaurant din L.A, diva de 35 de ani a fost surprinsă urcându-se în maşina personală, cu agentul său de securitate care încerca să o protejeze de aparatele de fotografiat, dar şi de paparazzi care dădeau năvală peste ei.

Este cea mai recentă apariţie a divei din ultimele două luni şi, deşi şi-a ţinut fanii la curent cu evoluţia sarcinii, pe contul său de Instagram , se pare că tocmai acum vedem cât de mult a luat în greutate. Cert este că lookul nu o avantajează deloc, iar codiţele împletite i-au făcut faţa să pară mai mare decât este în realitate. În ultima fotografie distribuită pe reţelele sociale nu pare chiar atât de plinuţă, deşi burta de gravidă în 7 luni şi jumătate o dă de gol.

Beyonce a îmbrăcat o rochie mulată, roşu închis în timp ce participa la o cină de ziua de naştere a lui Lenny Santiago. Mai multe fotografii cu Beyonce însărcinată AICI!

A apărut într-un clip pe Instagram Stories.

Foto: Instagram

Mai multe