Beyonce şi Jay-Z, divorţ de un miliard de euro

23 ianuarie 2017   News

Cea mai scumpă despărţire din toate timpurile e pe cale să se producă. Conform presei internaţionale, Beyonce şi Jay-Z ar avea de împărţit circa un miliard de euro.

Toată lumea ştie că mariajul divei Beyonce şi al lui Jay-Z nu mai este ce-a fost atunci când s-au căsătorit în anul 2008. Cu toate că până acum cei doi au păstrat aparenţele de soţ şi soţie fericiţi, ceva s-a întâmplat între cei doi şi le-a zdruncinat relaţia. Se pare că Beyonce s-ar fi săturat de infidelitatea soţului, însă ceea ce a pus capac a fost scandalul sexual în care rapperul este implicat. Cântăreaţa a aflat că Jay-Z are un copil din flori, acum în vârstă de 23 de ani, conceput pe când mama acestuia, Wanda, era încă minoră.

Cât despre despărţire, nici diva Beyonce şi nici Jay-Z nu au făcut vreo declaraţie până acum legată de un posibil divorţ. Probabil cântăreaţa de 36 de ani vrea să pună în balanţă lucrurile şi să ia o decizie care să nu aibă un impact negativ asupra fiica cuplului în vârstă de 5 ani, Blue Ivy. În eventualitatea unui divorţ, cei doi cântăreţi vor trebui să împartă o avere de aproximativ un miliard de euro.

Foto: Getty

Mai multe