Beyonce şi sora sa, Solange, au căzut pe scenă în timpul concertului de la Coachella

23 aprilie 2018   News

Cele două mari artiste au încins scena la Festivalul Coachella cu o interpretare extrem de sexy. Din păcate, momentul a fost umbrit de o căzătură pe care au încercat, fără succes, s-o mascheze.

foto: SplashNews

Beyonce şi Solange au încins atmosfera

Anul acesta, Beyonce a fost invitatul de seamă la festivalul Coachella. Artista a susţinut mai multe concerte şi a invitat alături de ea, pe scenă, mai mulţi colegi de breaslă. Pe lângă fostele colege de trupă, Kelly Rowland şi Michelle Williams, Beyonce a concertat şi alături de sora sa, Solange.

Beyoncé tried to pick up @solangeknowles at #Coachella tonight and they both fell on stage. ?? #TooCute #Beychella pic.twitter.com/8zR1Lq9pIM — BEYONCÉ LEGION (@Bey___Legion) April 22, 2018

Beyoncé tried to pick up @solangeknowles at #Coachella tonight and they both fell on stage. ?? #TooCute #Beychella pic.twitter.com/8zR1Lq9pIM

— BEYONCÉ LEGION (@Bey___Legion) April 22, 2018

Cele două au încins atmosfera cu costume sexy şi un show scenic erotic. Din păcate, la un moment dat, Be a încercat s-o ia în braţe pe sora sa, ceea ce a cauzat o căzătură de toată frumuseţea. Cele două au încercat, în zadar, să mascheze momentul penibil, forţând o scenă de dans, însă cei din public nu s-au lăsat păcăliţi.

Beyonce şi sora sa, Solange

Mai multe