Beyonce, ţinute de senzaţie la Grammy. Blue Ivy, pe scenă alături de mama sa

13 februarie 2017   News

Seara trecută, Beyonce şi-a făcut apariţia, pentru prima oară în public de când a anunţat că este gravidă cu gemeni, într-un stil regal. La premiile Grammy 2017, diva a arătat ca o zeită, strălucind din cap până în picioare în cele 3 ţinute - o rochie roşie, una aurie şi un costum format din sutien şi bikini, lăsându-şi burtica la vedere.

Rochia elaborată semitransparentă în nuanţe de auriu, împodobită cu paiete şi pietre preţioase, creaţia lui Peter Dunda, fost director de creaţie la  Roberto Cavalli, a fost accesorizată cu un colier statement, o mulţime de brăţări şi un voal decorat în acelaşi stil sclipitor ca şi rochia.

Beyonce a făcut spectacol pe scenă, în aceeaşi rochie aurie, creată special de Dundas pentru apariţia la acest eveniment. Astfel, creatorul de modă a dezvăluit pe Instagram şi primele schiţe cu piesele vestimentare din noua sa colecţie. La această rochie,  cântăreaţa a schimbat accesoriul de pe cap, vălul, cu o coroană imensă aurie, pentru un look dramatic.

Cea mai surprinzătoare apariţie, şi îndrăzneaţă în acelaşi timp, a fost într-un costum auriu din lanţuri, sutien şi bikini, lăsându-şi burtica conturată de gravidă la vedere.

Pentru momentul în care a acceptat premiul pentru cel mai bun album contemporan, "Limonade", Beyonce a purtat o altă ţinută sclipitoare, de data aceasta o rochie sirenă din paiete, de culoare roşu, cu un decolteu adânc. Ca accesorii, artista a optat pentru un colier cu diamante.

La Grammy, Beyonce a venit însoţită de Jay Z, de fiica sa, Blue Ivy, dar şi de sora Solange şi mama Tina Lawson. Fiica lui Beyonce şi a lui Jay Z a participat la multe evenimente din industria muzicii, aşa că nu putea lipsi nici de la Grammy. Micuţa Blue Ivy a urcat şi ea pe scenă alături de mama lui Beyonce, pentru a întregi unul dintre momentele din show-ul de la Grammy 2017. În public, ea a purtat un costum roz vibrant de la Gucci, care a costat 3.000 $.

Foto: Instagram, Getty Images

Mai multe