Beyoncé va naşte în februarie

11 octombrie 2011   News

După ce a anunţat în august că este însărcinată, cântăreaţa a vorbit deschis despre sarcină şi momentul în care ea şi soţul ei, Jay-Z, vor deveni părinţi. Frumoasa mulatră care se pregăteşte să cunoască maternitatea peste câteva luni a făcut recent mărturisiri

După ce a anunţat în august că este însărcinată, cântăreaţa a vorbit deschis despre sarcină şi momentul în care ea şi soţul ei, Jay-Z, vor deveni părinţi.

Frumoasa mulatră care se pregăteşte să cunoască maternitatea peste câteva luni a făcut recent mărturisiri despre felul în care se simte şi momentul în care îşi va strânge în braţe copilul pentru prima dată. „Eu şi soţul meu formăm un cuplu de zece ani şi simt că a venit timpul să ne extindem familia. Sunt recunoscătoare că Dumnezeu a decis să-mi facă cel mai de preţ dar pe care-l poate primi o fiinţă umană. Sunt fericită! Mă simt minunat mai ales de când am împărtăşit lumii vestea cea mare. Ne-a fost destul de greu să ascundem sarcina, dar acum sunt atât de mândră că sunt însărcinată. Mă distrez teribil făcând cumpărături pentru mine şi bebe”, a declarat vedeta.

Mai multe