Bill Clinton va fi bunic!

18 aprilie 2014   News

Vestea zilei vine din partea fostei familii prezidenţiale a Americii. Ieri după-amiază, fata lui Hillary şi-a lui Bill Clinton a anunţat că este “foarte nerăbdătoare” şi se simte “norocoasă” că aşteaptă primul ei copil şi-al

Vestea zilei vine din partea fostei familii prezidenţiale a Americii. Ieri după-amiază, fata lui Hillary şi-a lui Bill Clinton a anunţat că este “foarte nerăbdătoare” şi se simte “norocoasă” că aşteaptă primul ei copil şi-al soţului său, Marc Mezvinsky.

“Sper doar să fiu, pentru copilul meu sau eventual, copiii mei, o mamă la fel de bună cum a fost şi mama mea”, a declarat Chelsea Clinton. Primul nepot al fostului preşedinte american se va naşte, conform spuselor purtătorului de cuvânt al familiei Clinton, în toamnă.

Surpriză mare pentru Bill Clinton, care a aflat vestea tot atunci, la declaraţia oficială a fetei sale de 34 de ani, la o conferinţă a Fundaţiei Clinton pentru susţinerea puterii feminine, în Manhattan. Imediat pe Twitter, acesta a scris: “Bucuros să adaug o nouă informaţie la biografia mea pe Twitter... bunic în devenire! Hillary şi cu mine suntem foarte bucuroşi pentru Chelsea şi Marc!”.

FOTO WENN

Mai multe