Bill Gates regretă relația cu Jeffrey Epstein, dar și că și-a înșelat soția

8 mai 2022   News

Bill Gates a recunoscut că i-a „provocat durere” fostei sale soții, Melinda Gates, când a fost întrebat dacă a înșelat-o în timpul mariajului lor de 27 de ani.

„Ai fost infidel în căsnicia ta? Acesta a fost unul dintre motivele pentru care a existat divorțul?” a întrebat reporterul.

„Cu siguranță am făcut greșeli și îmi asum responsabilitatea”, a răspuns Bill, în vârstă de 66 de ani, fără a detalia.

„Nu cred că aprofundarea detaliilor în acest moment este constructivă, dar da, am provocat durere și mă simt îngrozitor pentru asta”, a adăugat el.

După ce Bill și Melinda și-au anunțat despărțirea  în mai 2021, el a recunoscut că a avut o aventură în urmă cu aproape 20 de ani” cu o angajată  Microsoft.

Când Melinda, în vârstă de 57 de ani, a fost întrebată la CBS Sunday Morning, în martie, dacă fostul ei soț a avut mai multe aventuri, ea a a avut o singură replică: „Acestea sunt întrebări la care Bill trebuie să răspundă”.

În timp ce reflecta la divorțul său, care a fost finalizat în august, magnatul de afaceri a recunoscut că a fost cu siguranță un lucru trist pentru familia sa.

„Am provocat multă durere familiei mele. A fost un an greu, dar acum suntem bine și mergem înainte” a spus el, remarcând că fiica lui, Jennifer, s-a căsătorit în octombrie.

„Melinda și cu mine continuăm să lucrăm împreună, așa că a fost trist și tragic, dar acum continuăm împreună”, a precizat el.

Cofondatorul Microsoft a recunoscut i-a fost greu să o audă pe Melinda povestind în timpul interviului CBS cum stătea întinsă pe podeaua băii și plângea în timpul căsătoriei lor.

„Acesta a fost un lucru foarte dur. Am avut o mulțime de lucruri uimitoare în căsnicia noastră: copiii, fundația etc”.

Bill, care a participat la emisiune pentru a-și promova cartea, Cum să previi următoarea pandemie, a recunoscut, de asemenea, că nu a ținut de sfatul Melindei cu privire la prietenia cu pedofilul Jeffrey Epstein, dar a ajuns să regrete.

Guthrie a întrebat: „De ce ai continuat să te întâlnești cu el? Când l-ai cunoscut, era deja un infractor sexual condamnat. Regreți?”

 „Cu siguranță am făcut o mare greșeală, nu numai că l-am întâlnit , dar m-am văzut cu el de mai multe ori. Mi-am propus să strângem  bani pentru sănătatea globală. Nu mi-am dat seama că prin acele întâlniri cu el aproape că am minimalizat lucrurile groaznice pe care le făcea.

Aș adăuga asta la lista cu greșeli mari. Sfatul Melindei a fost bun și ar fi trebuit să-l urmez mai devreme decât am făcut-o”.

Mai multe