Bindi Irwin, tribut pentru tatăl ei, regretatul ”vânător de crocodili”!

16 noiembrie 2015   News

Era doar un copil atunci când tatăl său s-a stins din cauza unui incident regretabil. Însă dragostea fiicei lui, Bindi Irwin, nu s-a diminuat câtuşi de puţin în toţi aceşti ani în care a crescut fără tatăl său. Ba dimpotrivă!

Duminică, Bindi a ţinut să-i aducă un tribut tatălui său, dat fiind faptul că pe 15 noiembrie s-a sărbătorit ”Ziua Steve Irwin”, un eveniment anual menit să-i ţină memoria vie a celui care a fost ”vânătorul de crocodili”.

Aşa se face că Bindi a distribuit pe reţelele de socializare o fotografie cu celebrul Steve Irwin şi a postat alături un mesaj emoţionant. ”Cel mai bun tată din lume”, a scris Bindi alăturat imaginii în care Steve apare cu un varan în mână. ”Ne amintim cât de mult a muncit tata pentru tot ce a dobândit şi îi continuăm munca. Ne lipseşti foarte tare şi suntem foarte mândri să-ţi călcăm pe urme. (...) Să ne amintim de tot ce a făcut tata pentru a schimba lumea”, a mai scris Bindi pe acea reţea de socializare.

Şi partenerul de dans al lui Bindi a ţinut să-i aducă un tribut lui Steve. ”Oficial, este ”Ziua lui Steve Irwin„ în Australia. (...) O să rămână în memoria noastră”, a scris Derek Hough, partenerul de dans al lui Bindi,  de la emisiunea ”Dansează printre stele”.

Mai multe