Blac Chyna şi Rob Kardashian s-au despărţit! VIDEO

19 decembrie 2016   News

Definitiv, de data asta! Cel puţin aşa au declarat starurile de reality show pe reţelele lor de socializare, unde şi-au vărsat amândoi oful.

Relaţia dintre Blac Chyna şi Rob Kardashian a fost încă de la început tumultuoasă. Cei doi ba locuiau împreună, ba se dădeau unul pe altul afară din casă. Singura speranţă că situaţia se poate detensiona între ei şi-au pus-o în micuţa Dream Kardashian, fiica lor care a venit pe lume recent.

Din păcate nici copilul pe care îl au nu i-a putut ţine împreună. Rob a anunţat că mama fiicei lui a golit toată camera copilului, a luat-o pe Dream şi a plecat din casa lui Kardashian. “Nu mă simt deloc bine... Vă arăt bradul pe care l-am făcut pentru Crăciun şi camera copilului, care a fost golită complet până să mă întorc eu acasă”, a spus acesta pe Snapchat.

Bineînţeles că şi Chyna a documentat întreaga ei dezamăgire pe conturile ei de Facebook, Instagram, Snapchat: “Gata, mi-a ajuns! Tot anul ăsta n-am făcut nimic altceva decât să-l ajut pe Rob, dar el e atât de patetic şi de trist! Are o problemă mentală, vă zic, şi are nevoie de ajutor. Mi-era atât de bine înainte să mă combin cu el, ce mi-o fi trebuit?!”

Mai multe