Black Eyed Peas, într-o pauză pe perioadă nedefinită

12 iulie 2011   News

Fanii faimoasei trupe nu vor putea dansa pe noi hituri marca Black Eyed Peas deoarece membrii formaţiei au anunţat că nu vor mai susţine concerte şi nici nu vor mai înregistra noi piese. Trupa care scoate pe bandă

Fanii faimoasei trupe nu vor putea dansa pe noi hituri marca Black Eyed Peas deoarece membrii formaţiei au anunţat că nu vor mai susţine concerte şi nici nu vor mai înregistra noi piese.

Trupa care scoate pe bandă melodii de succes a făcut publică cumplita veste pe când se afla în Staffordshire. Membrii formaţiei şi-au anunţat admiratorii că vor lua o pauză pe perioadă nelimitată din industria muzicală. Singura promisiune pe care le-au putut-o face fanilor lor a fost că vor reveni cândva pe scenă. „Vom lua o pauză, dar asta nu înseamnă că ne vom opri din a crea”, a postat Will.i.am pe pagina lui de Twitter. Ultima dată când trupa şi-a oprit activitatea muzicală a fost pentru patru ani, cât Fergie şi-a început şi a dezvoltat o carieră solo. De data asta e posibil ca motivul să fie strict personal: poate următorul „produs” al vocalului feminin să fie un bebe!

Mai multe