Blake Fielder-Civil: primele declaraţii după moartea lui Amy Winehouse

1 august 2011   News

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Din punct de vedere sexual,

Fostul soţ al artistei a vorbit pentru pima dată după dispariţia acesteia, într-un documentar pentru postul TV Channel 5: „Ne-am iubit foarte tare, probabil într-un fel co-dependent total nesănătos. Şi putem să-i spunem că a fost oricum, dar din punct de vedere sexual, ne-am înţeles perfect”.

De după gratii, unde se află pentru că a intrat prin efracţie într-o casă, Blake a spus că-şi dă seama care au fost problemele lor. „Nu poţi avea o relaţie cu un dependent de heroină. Dacă nu ai bani (n.r. de droguri), ieşi pe stradă să furi şi jumate din timp eşti în închisoare. Nu aşa se trăieşte”, a declarat el. Blake nu se consideră totuşi vinovat pentru dependenţa cruntă în care a alunecat Amy, deşi recunoaşte că era de faţă când aceasta a încercat heroina pentru prima dată. Bărbatul a mai ţinut să afirme că într-adevăr, păstrau în continuare legătura – iar Amy îl sunase cu doar o zi înainte să moară, implorându-l s-o lase să-l viziteze la închisoare.

Tot pentru documentarul TV, fostul soţ al artistei a mai explicat ce s-a întâmplat atunci când el şi Amy au fost pozaţi în 2007, pe străzile din Soho, cu urme de sânge pe faţă şi pe haine. „Ne-am certat îngrozitor, o luasem razna, iar eu am spart o sticlă şi m-am tăiat. Ea m-a privit şi, din teamă sau din dragoste şi dintr-un sentiment ciudat de loialitate, s-a tăiat şi ea”. Blake ispăşeşte acum o pedeapsă de 32 de luni în închisoarea Armley din Leeds.

Foto: Northfoto

Mai multe