Blake Lively şi Ryan Reynolds, apariţie glam la o cină la Casa Albă

11 martie 2016   News

Fac un cuplu atât de reuşit, încât e greu să treacă neobservaţi. Blake Lively şi-a însoţit partenerul de viaţă, actorul Ryan Reynolds, la un eveniment fastuos ţinut la Casa Albă.

Apariţie elegantă la un eveniment ţinut la Casa Albă

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au numărat printre invitaţii de onoare ai Preşedintelui american Barack Obama la o cină organizată în cinstea primului ministru canadian Justin Trudeau, şi a soţiei sale, Sophie Gregoire Trudeau.

După cum era de aşteptat, Blake Lively a strălucit la acest eveniment special. Actriţa a optat pentru un look old glamour, un stil vestimentar cu care ne-a obişnuit actriţa, şi care o prinde atât de bine.

Rochia era cât pe ce să dezvăluie mai mult decât era cazul

Totuşi, rochia Ralph & Russo, pentru care a optat actriţa la acest eveniment, i-a cam dat bătăi de cap. La un moment dat, ţinuta a fost cât pe ce să dezvăluie mai mult decât e cazul, din cauza croiului permisiv. Un amănunt taxat, bineînţeles, de către specialiştii fashion.

Extrem de eleganţi împreună

Fanii actriţei, în schimb, au felicitat-o pe aceasta pentru alegerea vestimentară şi chiar i-au lăudat şi apariţia soţului ei, Ryan, care a ales să poarte în acea seară un costum Burberry, extrem de elegant.

Sursa foto: Getty Images

Mai multe