Blake Lively şi Ryan Reynolds, în mijlocul unui scandal pe internet!

24 iunie 2015   News

O singură şi inocentă poză postată pe Instagram de către Blake Lively a stârnit adevărate controverse. Actriţa le-a arătat fanilor internauţi cum proaspătul tătic, Ryan Reynolds, se bucură să o plimbe pe micuţa James într-un ”marsupiu”

O singură şi inocentă poză postată pe Instagram de către Blake Lively a stârnit adevărate controverse. Actriţa le-a arătat fanilor internauţi cum proaspătul tătic, Ryan Reynolds, se bucură să o plimbe pe micuţa James într-un ”marsupiu”, însă tocmai această imagine a generat o avalansă de reacţii negative la adresa lui Ryan.

Deşi fotografia postată de Blake a strâns rapid peste 330, 000 de aprecieri în mediul virtual, unii s-au arătat scandalizaţi de faptul că micuţa James avea o poziţie incomodă în acel dispozitiv de purtat bebeluşi.

După spusele lor, Ryan nu o aşezase corect în acel dispozitiv, şi micuţa James părea un pic cam ”sufocată”. ”Săracul bebeluş stă atât de inconfortabil. Pare nesigură poziţia ei.” Sau ”Pune-l te rog pe Ryan să citească instrucţiunile acelui dispozitiv”, au fost doar două dintre sutele de comentarii primite la această fotografie. Ba mai mult, pentru a-şi justifica spusele, un fan i-a ataşat lui Blake câteva fotografii care indică poziţia corectă a unui bebeluş într-un astfel de bebeluş.

Hm, ce mai e de spus Ryan? Se pare că n-ai trecut de acest test! Trebuie să mai exersezi!

Mai multe