Blake Lively, spectaculoasă într-o superbă rochie Versace, purtată anterior și de Britney Spears, în 2002

7 august 2024   News

Blake Lively a arătat fenomenal în rochia Versace colorată și mulată, aceeași rochie pe care a purtat-o Britney Spears în 2002, când a apărut alături de Donatella Versace.

Ca de fiecare dată la evenimente importante, Blake Lively are apariții de revistă. Alături de soțul ei Ryan Reynolds, a făcut senzație pe 6 august 2024, la premiera din New York a filmului "It Ends With Us".

Să nu uităm că vedeta are patru copii! Silueta sa nu a avut de suferit în urma sarcinilor și și-a revenit de fiecare dată ca prin minune.

Blake Lively a uimit la premiera filmului It Ends With Us din New York City, ieșind în evidență într-o rochie Versace superbă, colorată, strălucitoare, care i-a flatat silueta și decolteul. Ineditul ținutei este altul: cu acest model de rochie a apărut în urmă cu câțiva ani și Britney Spears, alături de Donatella Versace, la o prezentare de modă din Milano.

Starul Deadpool & Wolverine, în vârstă de 36 de ani, a arătat la fel de senzațional precum cântăreața care a defilat pe podium.

Britney, acum în vârstă de 42 de ani, trăia pe atunci perioada ei de frumusețe maximă.

Rochia splendidă, care a fost creată minuțios, cu atenție la detalii, are o bază din voal nude, fiind ulterior împodobită cu paiete colorate și pietre pastel, aplicate manual. Întregul ansamblu este unu special, prețios, care evidențiază feminitatea.

Blake a purtat această creație atât de natural, încât a devenit repede celebritatea care a captat toată atenția la eveniment.

Blake, însoțită de soțul ei Ryan Reynolds și de prietenul Hugh Jackman a radiat la premieră. Internauții nu au pierdut ocazia de a-i lăuda frumusețea starului din ”Age of Adaline”.

Potrivit HELLO!, în ”It Ends With Us”, Blake joacă rolul lui Lily Bloom, o femeie încurcată într-o relație pasională și, în cele din urmă, abuzivă cu Ryle Kincaid, interpretat de Justin Baldoni.

Filmul este regizat de Baldoni și este o adaptare după romanul de dragoste din 2016 al lui Colleen Hoover.

Foto: GettyImages & Profimedia

Mai multe