Boala cruntă care l-a răpus pe Karl Lagerfeld: „A fost un şoc“! Când şi-a dat seama că sfârşitul îi e aproape?

20 februarie 2019   News

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai mari designeri pe care i-a avut omenirea în întreaga sa istorie, s-a stins din viaţă la Paris, în dimineaţa zilei de 19 februarie 2019.

Vestea morţii lui Karl Lagerfeld a fost ca un şoc pentru multă lume, însă celebrul designer se pare că se aştepta ca boala de care suferea să îi aducă sfârşitul mai devreme decât ar fi crezut oricine: când a murit, avea 85 de ani.

Potrivit apropiaţilor lui Karl Lagerfeld, acesta a murit după o lungă şi grea luptă cu cancerul pancreatic, însă puţini sunt cei care ştiau de probleme designerului. Acesta a dorit să ţină boala ascunsă, pentru a nu fi privit cu alţi ochi decât felul în care fusese văzut toată viaţa. El nu voia să fie compătimit, astfel că în luna ianuarie, atunci când şi-a dat seama că sfârşitul îi este aproape, a decis să lipsească de la două prezentri de modă Chanel din Paris.

„Nu a vorbit mult despre boală, dar s-a luptat cu ea într-un mod foarte curajos. Karl Lagerfeld erab mândru de condiţia sa fizică şi de stilul de viaţă sănătos, aşa că a fost un şoc să afle că suferă de cancer pancreatic“, au spus apropiaţii designerului.

Mai multe