Bob Dylan a prezis victoria lui Barack Obama

8 noiembrie 2012   News

Nu e deloc un utilizator activ pe Facebook, dar zilele trecute a considerat că trebuie să-şi spună opinia, postând un mesaj în care spunea că alegerile vor fi câştigate de Barack Obama.

Nu e deloc un utilizator activ pe Facebook, dar zilele trecute cântăreţul şi compozitorul american a considerat că trebuie să-şi spună opinia, postând un mesaj în care le spunea fanilor săi că alegerile vor fi câştigate de Barack Obama.

Bob Dylan şi-a creat încă din 2007 un cont de Facebook, care a atras peste 4 milioane de "Like"-uri din partea fanilor, însă el nu şi-a actualizat niciodată profilul, până marţi seară. În orele care au precedat anunţarea rezultatelor de la alegerile prezidenţiale americane din 2012, Bob Dylan s-a conectat pe Facebook şi le-a spus fanilor săi că nu crede că lupta electorală dintre Barack Obama şi candidatul republican Mitt Romney este atât de strânsă pe cât a raportat presa americană.

„Vreau să vă spun ceva ce am spus şi aseară, la un concert pe care l-am susţinut în Madison din statul Wisconsin. Am zis pe scenă că trebuie să cântăm mai bine decât într-o seară bună, pentru că preşedintele era acolo. De asemenea, am zis că nu trebuie să ne lăsăm păcăliţi de mass-media, întrucât noi credem că va fi o victorie răsunătoare. Cam asta e tot“, a scris muzicianul american.

Predicţia lui Bob Dylan s-a adeverit, iar Barack Obama a fost reales, acelaşi Obama care, pe 30 mai anul acesta l-a decorat pe Dylan cu Medalia Libertăţii la Casa Albă spunând: “Nu există gigant mai mare în istoria muzicii americane”.

Foto: pagina personală

Mai multe