Bob Saget, ucis de complicaţiile date de covid?

11 ianuarie 2022   News

Bob Saget făcea glume despre tulpinile COVID-19  şi îşi dezvăluia propriul diagnostic într-un podcast cu doar câteva zile înainte de a muri.

 „Este foarte popular, merge foarte bine”, a glumit actorul din serialul „Full House”, care a murit duminică, la vârsta de 65 de ani, despre varianta Omicron în timpul unui interviu din 5 ianuarie. Nu ştiu dacă am avut Delta sau... s-ar putea să fi avut un amestec. Poate că la un moment dat Delta şi Omicron lucrau împreună”.

  Saget, care nu a precizat când s-a luptat cu COVID, a comparat apoi variantele virusului cu comedianţii. „La un moment dat Omicron era în deschidere la Delta, dar Omicron a devenit atât de mare încât Delta deschide acum”.

 El a vorbit, de asemenea, despre experienţa de a face stand-up pentru public în timpul pandemiei.

 „Dacă este plin pe jumătate, spun „Oh, este dezamăgitor”, apoi dintr-o dată apar 200 de oameni, care decid în ultimul moment să vină „Ce naiba, când îl vom mai vedea pe Bob? S-ar putea să moară de COVID, să mergem să-l vedem”, a glumit el atunci.

 Podcastul a fost înregistrat cu doar câteva zile înainte ca Saget să fie găsit mort în camera sa de hotel, după ce cu o seară înainte performanse în Jacksonville, Florida. Nu au fost găsite semne ale unui act criminal sau de consum de droguri.  Familia sa a confirmat ulterior decesul său într-o declaraţie comună. „El a fost totul pentru noi şi vrem să ştiţi cât de mult şi-a iubit fanii, performa live şi aduce buna dispoziţie la oameni din toate categoriile sociale”, a spus familia Saget.

Bob Saget, 65 de ani, a devenit faimos după ce l-a jucat pe Danny Tanner, un tată văduv cu trei fiice, gemenele fiind interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olse, în serialul Casa plină.

Mai multe