Bobonene a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut în ianuarie: „Mă bucur că trăiesc. Eram foarte speriat“

4 februarie 2019   News

La începutul acestui an, Mihai Bobonete, cunoscut şi ca Bobiţă din „Las Fierbinţi“, a trecut prin momente cumpite, după ce a acuzat dureri în zona plămânilor şi a fost internat de urgenţă în spital.

După ce a ajuns în spital, Bobonete a fost operat, însă atât el, cât şi alte vedete, printre care Adrian Văncică şi Dani Oţil, i-au ţinut pe fani la curent cu starea în care se afla comediantul. Din cauza problemelor şi a operaţiei, Mihai Bobonete a fost nevoit să-şi anuleze unele spectacole de stand-up comedy, însă imediat după ce a fost externat din spital a fost invitatul lui Răzvan Exarhu la Rock FM, acolo unde a vorbit despre perioada grea prin care a trecut.

„Mă bucur că trăiesc şi că sunt aici. Era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic şi mulţumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnelor asistente, tuturor. M-a ajutat şi doctorul care mi-a ţinut un discurs motivaţional înainte de operaţie. Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos, că sunt un om bun. Chestia asta să ţi-o spună un om care nu te cunoaşte... El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine. Eram foarte speriat înainte de operaţie şi a venit la mine şi m-a ajutat, pentru că nu avea cine“, a spus Bobiţă din „Las Fierbinţi“.

Mai multe