Bodyguardul Fernando Flores vs. Britney Spears: înţelegere secretă

5 martie 2012   News

Felul cum s-a încheiat procesul în care Flores o acuza pe vedetă că l-a hărţuit sexual dă apă la moară celor care spun că există cel puţin o sămânţă de adevăr în vorbele bodyguardului

Felul cum s-a încheiat procesul în care Flores o acuza pe vedetă că l-a hărţuit sexual dă apă la moară celor care spun că există cel puţin o sămânţă de adevăr în vorbele bodyguardului

La mai bine de un an şi cinci luni de când Flores a dat-o în judecată pe fosta sa şefă, aruncând în presă detalii şocante despre viaţa privată a vedetei, războiul s-a încheiat brusc, în spatele uşilor închise. Flores şi Spears au ajuns la o înţelegere în afara sălii de judecată, prin intermediul unui mediator, termenii înţelegerii rămânând confidenţiali.

Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Fernando a povestit tot soiul de episoade picante, dar şi şocante despre Britney, printre care faptul că a încercat sub diverse forme să se culce cu el, chiar invitându-l în dormitorul ei, unde îl aştepta goală. Mai mult, Flores a intrat şi în alte zone, declarând că Spears are probleme cu igiena şi că e o mamă abuzivă, la un moment dat împrumutând cureaua lui de pantaloni pentru a-şi bate fiii.

Aşadar, în ce-a constat înţelegerea? Cu siguranţă Britney i-a oferit bani lui Flores ca să renunţe la proces. Dar fanii artistei se aşteptau ca Brit să se bată cu el până-n pânzele albe - mai ales după ce a negat toate acuzaţiile, declarând că bodyguardul nu vrea decât să profite de familia Spears şi să se afirme. Gestul ei pare să susţină versiunea celor care spun că Flores n-a minţit întru totul. Desigur, mai există şi explicaţia că Britney şi-a dorit pur şi simplu să încheie mai repede un proces murdar, care i-a afectat imaginea - şi care ar fi putut fi în continuare o sursă de informaţii denigratoare pentru ea (fie ele adevărate sau false).

Foto: Reuters

Mai multe