Bogătaşii zgârciţi! Vedete care şi-au dezmoştenit copiii

8 februarie 2017   News

Au trudit o viaţă întreagă pentru averea pe care au reuşit s-o strângă şi tocmai pentru că nu le-a picat nici lor nimic din cer n-au de gând să-şi îmbogăţească copiii peste noapte. Iată cine şi-a scos aşa-zişii moştenitori din testament!

Sting – avere estimată la 180 de milioane de lire sterline

Fostul leader al trupei Police a uimit întreaga lume atunci când a anunţat public că n-are de gând să lase nici măcar un cent copiilor lui. După spusele muzicianului britanic, aceştia vor trebui să muncească şi să-şi câştige singurii banii, nu să le pice din cer sau, mă rog, dintr-un testament sume nemuncite de lire sterline.

Jackie Chan – avere estimată la 140 milioane de dolari

Actorul de filme de acţiune a spus că o să le lase întreaga avere asociaţiilor non-profit care se ocupă de dezvoltarea proiectelor caritabile, adăugând că fiul său îşi poate face singur propria avere, nu e neapărată nevoie să moştenească sume fabuloase de bani pentru a duce un trai decent.

Simon Cowell – avere estimată la 500 de milioane de dolari

Faimosul producător şi juratul de la X Factor Marea Britanie susţine că nu crede că e o idee bună să-i lase fiului său întrega sa avere. El spune că mai degrabă şi-ar lăsa milioanele de dolari unor asociaţii care au în grijă copiii şi animalele decât să-i dea de-a gata copilului său tot bănetul pe care-l are în acest moment.

George Lucas – avere estimată la 4,9 miliarde de dolari

Regizorul a primit imensa sumă de 4,5 miliarde de dolari atunci când a vândut franciza Star Wars celor de la Disney. Însă tatăl a patru copii n-are de gând să lase atâta bănet odraslelor lui, ci vrea să finanţeze cu ei proiecte educative.

Bill Gates – avere estimată la 78,6 miliarde de dolari

Fondatorul Microsoft a devenit, în ultimii ani, filantropist şi face constant donaţii în semn de recunoştinţă pentru succesul şi bunăstarea sa. Astfel, consideră că marea parte a averii sale impresionante ar trebui donată şi nicidecum împărţită între copiii săi.

Mai multe