Bogdan Vlădău, primele declaraţii după ce a devenit tătic de fată. E mai fericit ca niciodată: "Timpul s-a oprit în loc"

28 mai 2020   News

La 40 de ani, Bogdan Vlădău a devenit tată pentru prima oară. El şi Gina Chirilă au împreună o fetiţă superbă! Acesta a făcut primele declaraţii din noua postură. 

Katia, fetiţa minunată pe care o au împreună Gina şi Bogdan Vlădău, a venit pe lume pe 26 mai, într-o zi cu soare, moment pe care părinţii îl aşteptau de mult timp. Cu o zi înainte, fotomodelul a fost internat în spital, la recomandarea medicilor.

Iată că micuţa nu i-a mai ţinut în suspans, s-a născut perfect sănătoasă, zâmbitoare, aşa cum pare în prima imagine pe care proaspeţii părinţi au dat-o publicităţii. Nu s-au ferit şi şi-au arătat fiica pe reţelele de socializare. Gina Vlădău nu a făcut declaraţii până acum, dar tăticul da. 

Bogdan Vlădău a postat în mediul online un mesaj despre fiica sa, despre iubirea nemărginită pe care i-o poartă. El a scris: 

"În momentul în care te-am ţinut în braţe prima dată, timpul realmente, pentru mine, s-a oprit în loc. Inima s-a deschis total şi instantaneu către o cu totul altă dimensiune de iubire. Cât de mare?! Pur şi simplu nu poate fi descrisă în cuvinte!!!"

Cei doi părinţi nu au oferit mai multe amănunte, nu ştim dacă Gina a născut natural sau a făcut o opreţia de cezariană, cert e că se simte foarte bine alături de fetiţa lor. 

FOTO: Facebook, Instagram 

Mai multe