Bona a scăpat copilul din braţe. Ce actriţă trăieşte acest coşmar?

3 ianuarie 2017   News

Anul trecut, simpatica actriţă a devenit mamă a doua oară. Şi cum îndatoririle de zi cu zi au început s-o obosească, starul a decis să angajeze o bonă pentru a-i da o mână de ajutor.

În urmă cu câteva luni, Eva a devenit mamă a doua oară

Din păcate, bona, într-un moment de neatenţie, a scăpat bebeluşul din braţe, iar acesta din urmă s-a ales cu craniul spart. Este povestea Evei Amurri şi a fiului său, nepotul actriţei Susan Sarandon.

Major a fost scăpat din braţe de către bonă

Eva a povestit despre toate acestea pe blogul ei, menţionând că acestea au fost cele mai traumatizante clipe prin care a trecut până acum. ”La câteva zile după Ziua Recunoştinţei, bona noastră a adormit în timp ce-l ţinea pe Major în braţe şi l-a scăpat, lovindu-l cu capul de o podea dură. Eu şi Kylie dormeam la acea oră, însă ne-a trezit zgomotul pe care l-a făcut căpuşorul lui când s-a lovit de podea, apoi scâncetele lui îngrozite. A suferit o fractură de craniu şi i-a fost provată o hemoragie craniană. Să spunem că au fost cele mai îngrozitoare şi traumatizante două zile din viaţa mea”, a scris Eva pe blogul ei, ”Happily Eva After”.

Major se recuperează bine

Din fericire, starea de sănătate a bebeluşului în vârstă de câteva luni s-a stabilizat, acum Major fiind un băieţel sănătos. ”Major e bine. Se vindecă bine, zâmbeşte, creşte pe zi ce trece şi ne arată că evoluează frumos.”, a precizat Eva.

Deşi totul e bine acum, Eva spune că a rămas cu o teamă mare după evenimentul nefericit

Totuşi, actriţa recunoaşte că evenimentul o afectează şi acum şi este în continuare speriată de tot ce s-a întâmplat: „Şi deşi am acceptat în sfârşit că accidentul acesta ciudat nu putea fi evitat de mine, mă afectează şi mi-a schimbat fiecare aspect din viaţa mea”.

foto: Instagram

Mai multe