Bono a fost operat cu succes

26 mai 2010   News

Bono, solistul trupei U2, a fost externat dintr-un spital din Munchen, unde a fost operat de urgenţă la spate, în urma unei paralizii parţiale a picioarelor. Bono va avea nevoie de cel puţin opt săptămâni de recuperare, după această operaţie, se afirmă pe site-ul oficial al trupei U2.

Bono, solistul trupei U2, a fost externat dintr-un spital din Munchen, unde a fost operat de urgenţă la spate, în urma unei paralizii parţiale a picioarelor.

Bono va avea nevoie de cel puţin opt săptămâni de recuperare, după această operaţie, se afirmă pe site-ul oficial al trupei U2. "Bono suferea de o compresie severă a nervului sciatic. Cu ajutorul imagisticii cu rezonanţă magnetică (IRM), mi-am dat seama că exista o afecţiune serioasă a ligamentelor şi o hernie de disc, care făceau obligatorie efectuarea unei intervenţii chirurgicale", a explicat pe site-ul grupului medicul Muller Wohlfahrt. "Această operaţie era singura metodă care oferea garanţii pentru o vindecare completă şi pentru a evita alte paralizii", a declarat chirurgul care l-a operat pe Bono.

Mai multe