Boris Becker, nuntă de vis în Portofino. Legenda tenisului s-a însurat a treia oară într-un cadru idilic

16 septembrie 2024   News

După ce a câștigat de trei ori Wimbledon, acum se află la a treia căsătorie: fosta legendă a tenisului mondial s-a căsătorit cu Lilian de Carvalho Monteiro la Portofino, pe coasta mediteraneană a Italiei.

O melodie celebră spune ”Mi-am găsit iubirea în Portofino”. Starul din tenis ar putea cânta ”Mi-am celebrat iubirea în Portofino”.

Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro au avut un weekend plin, căci în acest loc magic al Italiei și-au bucurat fanii și prietenii sărbătorindu-și dragostea.

Imaginile cu mirii au fost distribuite exclusiv de Vogue.

Atât mirele, cât și mireasa au fost superbi.

Și nu doar nunta propriu zisă a captat atenția tuturor, ci și ziua dinainte, a pregătirilor, ziua când cei doi au organizat de cină de bun venit și la care și-au făcut apariția super casual, pe iaht.

Legenda tenisului Boris Becker și Lilian de Carvalho Monteiro s-au bucurat de o cină festivă înainte de nuntă cu familia și prietenii la restaurantul Puny din Portofino.

Mireasa a îmbrăcat și la această cină o rochie albă, dar cu picățele, în timp ce fostul tenismen a optat pentru un costum de vară albastru.

Sâmbătă, a avut loc marea nuntă. Boris Becker în vârstă de 56 de ani și Lilian de Carvalho Monteiro, 34 de ani, s-au luat cu acte.

Boris Becker a fost un crai toată viața. Înainte de relația cu Lilian, care a început în 2020, a fost îndrăgostit lulea de o frumoasă mulatră.

Un alt aspect inedit legat de proaspăta mireasă este că seamănă uimitor de mult cu o altă fostă soție a sportivului, Barbara Becker.

Lilian locuia la Londra când și-a început povestea de iubire cu Boris.

Ea este analist de risc politic şi vorbeşte cinci limbi străine! Inteligenţa sa l-a cucerit cu siguranţă. Dar pe lângă toate acestea, este limpede că Boris caută anumite trăsături fizice în fiecare femeie... De exemplu, Barbara Becker a fost model - defila pe podiumuri atunci când l-a făcut pe celebrul german să se îndrăgostească de ea. Ea i-a devenit soţie în 1993 - iar până la separarea din 2000 i-a dăruit doi fii. A doua lui soţie a fost Lilly Kerssenberg - de profesie tot model. Şi nici ea nu e departe ca fizic de actuala iubită. Din a doua căsnicie Boris mai are un copil.

Iar Lilian pare că întruchipează idealul său feminin: și frumoasă, și deșteaptă! Sperăm ca a treia oară să fie cu noroc!

Foto: Profimedia

Mai multe