Brad Pitt, încă o apariţie publică demnă de invidiat după despărţirea de Angelina Jolie

16 ianuarie 2017   News

După câteva luni agitate, Brad Pitt a fost gata de acţiune şi a afişat un zâmbet imens sâmbătă seara la al patrulea eveniment anual de caritate ROCK4EB! care s-a desfăşurat într-o reşedinţă din Malibu. Actorul a avut un rol deosebit, de a-i prezenta pe Sting şi pe bunul său prieten, Chris Cornell, înainte de a urca pe scenă şi de a cânta. 

Brad Pitt, care în prezent trece printr-un divorţ complicat de soţia sa, celebra actriţă Angelina Jolie, după doar doi ani de căsătorie şi 12 ani împreună, a părut destul de vesel şi relaxat la evenimentul de caritate şi s-a integrat bine printre oaspeţi.

Acesta este încă un eveniment la care actorul înfăţişează o imagine de invidiat, după 4 luni de când Angelina a intentat divorţul. Weekendul trecut, el a aparut ca o surpriză pe scena Globurilor de Aur 2017 şi a fost printre cele mai apreciate vedete de la ceremonie. Se pare că lui Brad  Pitt îi prieşte despărţirea, arătând din ce în ce mai bine: a scăpat de câteva kilograme, a început să facă sport şi să mănânce mai sănătos.

Sâmbătă seara, actorul de 53 de ani a adoptat un look smart casual all black care a uimit pe toată lumea, dar care i s-a potrivit de minune. El a purtat un cardigan negru până la genunchi, un tricou negru şi o eşarfă închisă la culoare, iar pantalonii şi pantofii negri au completat şi ei ţinuta stilată, alături de noua tunsoare. 

Nici Sting, 65 de ani, nu a fost mai prejos, el a purtat un tricou negru cu un imprimeu alb şi un cardigan bleumarin, blugi skinny negri care i-au subliniat picioarele tonifiate şi pantofi negri. Spre deosebire de el, Cornell, care a interpretat melodia "You Know My Name", cea îngreistrată pentru filmul James Bond din 2006 "Casino Royale", şi-a lăsat părul ondulat să pice peste ochelarii de soare cu rame portocalii. Solistul a purtat un pulover negru peste un tricou gri deschis, asortat la o pereche de pantaloni gri. Cei trei, Brad, Sting şi Cornell au imortalizat momentul cu o fotografie împrepună în reşedinţa care a găzduit evenimentul.

Foto: Getty, Instagram

Mai multe