Brad Pitt întinerește și nu se mai oprește! La o ieșire cu iubita, s-a revăzut cu prietena fostei soții

23 septembrie 2024   News

Actorul a înflorit lângă iubita sa tânără! Starul din ”Troia” și-a dat restart la viață și își îndesește inclusiv aparițiile publice. I-a revenit pofta de viață, după mulți ani de chin post-Angelina.

Atât de bine arată Brad Pitt la 60 de ani! Vă vine să credeți?

Efectiv, a înflorit!

Brad Pitt și Inés de Ramón au avut abia recent prima apariție publică pe un covor roșu, la Festivalul de Film de la Veneția. Însă începutul a fost greu, căci acum s-au pornit și par de neoprit.

Faimosul actor, cotat printre cei mai sexy bărbați ai planetei are 60 de ani doar în buletin. Fizic arată de 40 și are și o siluetă de invidiat. Fără artificii sau barbă, starul se arată cu sau fără ochelari de soare și este impecabil.

La modă și întinerit, face dovada că dragostea îți dă aripi, de fiecare dată. Iubita sa cea tânără, designer de bijuterii în vârstă de 34 de ani îl menține în cea mai bună formă, după o lungă perioadă de doliu emoțional, post Angelina Jolie, fosta soție cu care a avut neînțelegeri majore ce au continuat în sala de judecată.

Actorul din Wolfs și iubita au ieșit zilele trecute la o întâlnire caritabilă din Malibu, pentru a participa la evenimentul Rock 4EB din California.

Ca de fiecare dată când sunt văzuți împreună, radiază și s-au asortat.

și au arătat mai eleganti ca întotdeauna, în tonuri neutre asortate.

Amândoi au optat pentru nuanțe de bej și nude.  Inés de Ramón și-a etalat silueta adolescentină în pantaloni mulați și top minuscul, în timp ce Brad a purtat cu aplomb pantaloni bicolori și o cămașă albă.

Actorul a participat activ la o strângere de fonduri caritabile în sprijinul unei boli debilitante, epidermoliza buloasă distrofică, afecțiune ce se manifestă prin formarea de cicatrice și leziuni cronice și poate afecta, de asemenea, organele interne. Sindromul Kindler este caracterizat prin-o sensibilitate crescută a pielii la lumina solară și apariția de vezicule și bășici ulcerate. Pe lângă pacienții prezenți acolo, cu care a vorbit și s-a fotografiat, Brad Pitt a avut parte și de o revedere adorabilă cu prietena fostei sale soții Jennifer Aniston, Courtney Cox.

Foto: Profimedia

Mai multe