Brad Pitt, la plajă cu iubita, care a renunțat la sutien

5 ianuarie 2023   News

Brad Pitt și Ines de Ramon știu cum să scape de depresia sezonieră. Actorul și iubita lui au fost surprinși, în urmă cu câteva zile, lângă o piscină, în timpul unei escapade romantice în Cabo.

Cei doi s-au așezat unul lângă altul pe șezlonguri și s-au lăsat lăsat scăldați de soare. Ba mai mult, Ines a renunțat la sutien și a ales să facă plajă topless.

La rândul lui, actorul, care împlinit 59 de ani luna trecută, și-a arătat abdomenul bine conturat și tatuajele. El și-a accesorizat look-ul cu un lanț de aur și ochelari de soare.

Pitt și de Ramon au o relație tot mai serioasă, ei fiind văzuți împreună de nenumărate ori în ultimele două luni. Primele zvonuri că au o relație au apărut în noiembrie, după ce  au participat la un concert Bono, la Los Angeles, unde paparazzii i-au surprins ținându-se de mână. Cei doi chiar au ajuns împreună la locul de desfășurare, unde s-au întâlnit cu Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn.

În luna următoare, Pitt a fost văzut cu Ramon la petrecerea de după premiera „Babylon”.

O sursă apropiată cuplului a declarat la acea vreme pentru People că actorul este „în mod clar îndrăgostit de Ramon, având în vedere că a adus-o la premiera sa”.

Amorezii au sărbătorit apoi ziua de naștere a starului  la Hollywood, când au fost surprinși coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta către festivități.

Mai multe