Brad Pitt recunoaşte că era nefericit cu Jennifer Aniston

16 septembrie 2011   News

Faimosul actor a făcut câteva declaraţii surprinzătoare într-un interviu acordat revistei „Parade Magazine”, în care a făcut referire la mariajul său cu fosta vedetă a serialului „Prietenii tăi”. Partenerul actriţei Angelina Jolie n-a ezitat să abordeze subiecte

Faimosul actor a făcut câteva declaraţii surprinzătoare într-un interviu acordat revistei „Parade Magazine”, în care a făcut referire la mariajul său cu fosta vedetă a serialului „Prietenii tăi”.

Partenerul actriţei Angelina Jolie n-a ezitat să abordeze subiecte privind viaţa sa personală într-un interviu pe care l-a acordat publicaţiei „Parade Magazine”. Astfel, starul hollywoodian a vorbit despre mama copiilor săi, zvonurile care circulă despre relaţia lor, religie, celebritate şi adopţii. Dar cel mai interesant subiect a fost de departe mariajul pe care l-a avut cu Jennifer Aniston. „Eu nu aveam o viaţă interesantă pe atunci. Şi asta din cauza căsniciei mele. Pur şi simplu mă prefăceam că mariajul nostru era ceva ceea ce ştiam cu certinutine că nu era”, explică Brad. Dacă ar fi să o acuze pe Jen de ceva este că nu se săturase şi ea să pretindă că are o căsnicie de vis, când sigur nu era aşa ceva.

foto: Splash News

Mai multe