Brigitte Bardot a respins avansurile unui actor celebru: "A venit gol la mine în pat"

26 noiembrie 2020   News

Sean Connery nu a reuşit niciodată să o seducă pe Brigitte Bardot, care devenise sex-simbol încă din anii 1950, dar care avea totuşi o reputaţie controversată.

Brigitte Bardot l-a întâlnit pe Sean Connery pentru prima dată pe platoul filmului Shalako în Spania, în 1968. În timpul carierei sale, pe care a părăsit-o în 1973, Brigitte Bardot a fost sedusă de bărbaţi celebri precum Sacha Distel, Gibert Bécaud, Roger Vadim, Gunther Sachs şi Bernard d’Ormale. Dar există unul care nu a reuşit niciodată să cucerească: Sean Connery

La sfârşitul anilor 60, nimeni nu îi putea rezista lui Sean Connery, al cărui sex-appeal era bine stabilit. Fusese James Bond şi succesul era de partea lui. Pe platoul producţiei Shalako, actorul a căzut rapid sub vraja lui Brigitte Bardot. A încercat totul pentru a o seduce, dar nimic nu a funcţionat. Într-o seară, chiar s-a strecurat gol în patul ei, dar a fost dat afară repede. A venit gol în patul meu, dar la şosete nu renunţase. Nu a durat mult şi a fost nevoit să plece, pentru că nu eram o fată James Bond!” Nu am cedat niciodată farmecului său ”, a spus Brigitte Bardot pentru Vanity Fair.

Frumuseţea lui Sean Connery nu a fost apreciată şi de „BB”. Actriţa avea sentimente pentru altceineva. Căsătorită cu Gunther Sachs, Bardot era, de asemenea, îndrăgostită nebuneşte de Serge Gainsbourg în acel moment.

Connery s-a căsătorit apoi cu actriţa australiană Diane Cilento. Mariajul a durat din 1962 până în 1973. Doi ani mai târziu, tot în braţele unei franceze a găsit din nou dragostea: Micheline Roquebrune. Şi au bifat 45 de ani împreună.

Cuplul s-a întâlnit la un turneu de golf din Maroc şi au rămas împreună de atunci. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu a fost un basm. Micheline locuia în Africa de Nord împreună cu copiii ei, iar Sean juca la Hollywood. Erau însă atât de obsedaţi unul de celălalt încât au găsit o cale de a fi împreună.

Cei doi nici măcar nu vorbea aceeaşi limbă, dar Micheline spune că nu au avut nicio problemă de comunicare, deoarece limbajul corpului i-a ajutat. „Micheline este o femeie uimitoare. Ea este iubirea vieţii mele”, spunea actorul.

Mai multe