Brigitte Macron, o Primă-Doamnă altfel! A arătat perfect într-un outfit office!

17 octombrie 2017   News

De regulă, o vedem purtând rochii romantice, mini, semnate de Louis Vuitton. De data aceasta, însă, Prima Doamnă a Franţei a îmbrăcat un outfit office, perfect pentru statutul său, dar şi pentru evenimentul la care lua parte.

Brigitte Macron

Ieri, Brigitte Macron s-a prezentat la un eveniment organizat de European Association, în Paris, Franţa. Acolo, Prima Doamnă a Franţei a impresionat atât prin prezenţa sa, cât şi prin deschiderea viziunea vizavi de subiectul zilei: leucodistrofie (n.r. leziune distrofică degenerativă a substanţei nervoase albe).

Empatică şi zâmbitoare, Brigitte a participat, în compania scriitoarei Leila Slimani şi a Ministrului de Educaţiei Jean-Michel Blanquer, la discursuri, şi la alte activităţile menite să lupte împotriva leucodistrofiei.

Cât despre apariţia acesteia, Brigitte a uimit cu un outfit cu influenţe masculine, compus dintr-o pereche de jeans şi o jachetă cu umeri supradimensionaţi. De altfel, acest look pare să devină o semnătură pentru Prima Doamnă a Franţei, care, în primul trimestru de la investire, apărea numai în rochii mini semnate de Louis Vuitton. Iată, însă, că acum o vedem îmbrăcând şi alţi designer, precum Balmain sau Alexandre Vauthier.

Revenind la look-ul de ieri, Brigitte şi-a completat ţinuta cu o cămaşă albă şi o pereche de stilettos asortaţi sacoului inspirat din anii `80. Nouă ne place, vouă?

foto: getty Images

Mai multe